.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Rareș Pintea - Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși. Mențiune la concursul internațional "Lecții cu Nichita"

rares-pintea.jpg
Cele mai bune lucrări realizate de elevi din toată țara pentru concursul "Lecții cu Nichita" au fost premiate săptămâna trecută. Competiția, ajunsă la ediția a șaptea, este organizată de Colegiul "Nichita Stănescu" din Ploiești în cadrul Festivalului de Poezie cu același nume.
La ediția de anul acesta a concursului "Lecții cu Nichita" au participat aproximativ 300 de elevi din peste 14 județe. Competiția este împărțită în patru secțiuni desen, fotografie, film de scurt metraj și traducere.

Între premianți, la secțiunea film de scurt metraj, Rareș Pintea, elev în clasa a IX -a C la Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși din Petrila, obține mențiune pentru filmul "De Dragoste - Nichita Stănescu".

"Am gândit un mod atâta de dulce de a se izbi două cuvinte de parcă iarba verde ar înflori iar florile s-ar ierbi", este moto-ul din prefața filmului realizat de Rareș Pintea, sub coordonarea profesorului Daniela Șerban. Tânărul Rareș Pintea este un pasionat al artelor vizuale, confirmând de asemenea și în ceea ce privește domeniul graficii computerizate.

Premiile la acest concurs au constat în diplome, cărți și bani și au fost oferite de Primăria Ploiești și o companie privată.
Imagine: Rareș Pintea
Redactor: Daniel P. Bolog
01.04.17 23:33
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one