.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Prefectul județului Hunedoara, Fabius Kiszely a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

zapada_poza.jpg
În contextul emiterii avertizării meteorologice Cod Galben pentru intervalul 19 aprilie, ora 04.00 – 21 aprilie, ora 10.00, caracterizată prin precipitaţii abundente, cu ninsori şi depuneri de zăpadă în zona de munte și intensificări ale vântului, ce vor atinge pe creste aproape 100 de km/h, prefectul județului Hunedoara, Fabius Kiszely a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.
În urma videoconferinței susținută de Ministrul Afacerilor Interne cu prefecții și managerii instituțiilor ce fac parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-au dispus o serie de măsuri preventive pentru gestionarea eventualelor situații generate de căderi de zăpadă.
„Secretariatul Tehnic Permanent al C.J.S.U., asigurat de I.S.U Hunedoara, a notificat primăriile cu privire la consecintele avertizării de vreme rea cod galben, iar politiștii rutieri, jandarmii montani și salvamontiștii hunedoreni își vor intensifica activitatea și sunt pregătiţi să intervină. Pompierii și angajații Serviciului de Ambulantă Județean sunt pregătiți cu autospeciale și ambulanțe să acorde sprijin și asistență medicală hunedorenilor”, se arată într-un comunicat al CJSU.
Info Petrila - Comunicat de Presă
19.04.17 23:14
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one