.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Parteneriatul încheiat de autoritățile de la Petrila și Asociația Caritas începe să dea roade

20170717_105946.jpg
Luna mai a acestui an aducea pentru locatarii unui bloc turn de locuințe din Cartierul 8 Martie al Petrilei o nenorocire aproape de dezastru.
Un incendiu izbucnit din cauza unui scurt circuit electric în casa scărilor blocului 26 s-a propagat rapid la mai multe etaje ale blocului blocând în apartamente peste o sută de locatari, între care foarte mulți copii.

Intervenția promptă a pompierilor voluntari împreună cu cei din serviciul militar, sprijiniți de angajați ai administrației publice locale și ai poliției, de oameni simplii aflați la fața locului, demonstrând atunci solidaritatea umană la momentele de cumpănă, au limitat dezastrul doar la pagube materiale.
20170717_112951.jpg
20170717_105223.jpg
În luna iunie, edilii de la Petrila au lansat un parteneriat în colaborare cu voluntari ai Asociației Caritas, parteneriat având ca scop  igienizarea și reabilitarea blocului 26 din Cartierul 8 Martie, afectat de incendiul din luna mai.

După ce au fost reabilitate rețelele de apă și electricitate afectate de incendiu, în aceste zile, angajați ai primăriei de la Petrila și voluntari ai Asociației Caritas lucrează pentru montarea geamurilor de pe casa scării.
20170718_121053.jpg
"Acest proiect încheiat între noi și voluntarii Caritas merge mult mai departe. Încercăm să responsabilizăm locatarii acestui bloc și pe oricine dorește să se implice, pentru a participa în acțiuni de voluntariat comun la această lucrare de igienizare și reabilitare a blocului afectat de incendiu. Sperăm ca acțiunea noastră să aibă efectul dorit astfel ca, la sfârșitul lucrării, locatarii să fie mult mai responsabili în a păstra tot ceea ce se face, prin aportul lor la aceste activități", ne informează primarul orașului Petrila, Vasile Jurca.
Daniel P. Bolog
18.07.17 12:25
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one