.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Parcul Copiilor din Petrila este în atenția edililor pentru modernizare

3.jpg
La Petrila, în aceste zile, se lucrează într-un ritm alert pentru întreținerea zonelor verzi din cartierele și parcurile orașului, angajați a administrației publice lucrând chiar acum la foc continuu.
La această oră se execută ample acțiuni de cosire, tundere a gardurilor vii, sau reamenajare a spațiilor verzi prin însămânțare și reconfigurare a aleilor din jurul blocurilor, acolo unde este cazul, continuându-se cu desființarea gardurilor inestetice existente în jurul blocurilor.

Cel mai populat parc petrilean este Parcul Copiilor din zona centrală a orașului iar aici au început deja lucrări de modernizare, edilii dorind să aducă o viziune nouă asupra amenajării locurilor de joacă pentru copii. Cu sprijinul Apa Serv Valea Jiului se execută o fântână arteziană, angajați ai societății fiind aproape de finalizarea acestei lucrări, aceasta fiind una dintre acțiunile de voluntariat a societății de apă și canalizare făcute în sprijinul cetățenilor din întreaga Vale a Jiului.

După cum ne spune primarul orașului Petrila, în locurile de joacă pentru copii vor fi montate complexe noi de joacă pe teren sintetic cu burete pentru amortizare, acest lucru fiind foarte benefic pentru protejarea copiilor în caz de căzături. De asemenea, în acest parc va fi instalată chiar și o corabie de dimensiuni mari, aceasta va fi sigur atracția numărul unu a parcului, o tiroliană și instalații de cățărare, desigur avându-se în vedere și confortul părinților care vor veni cu copiii în parc.

Edilii doresc ca acest parc, la finalul lucrărilor, să fie pe placul copiilor, să ofere satisfacție în momentele de recreere, să fie cu adevărat în sprijinul și spre bucuria celor a căror nume îl poartă, al copiilor.
2.jpg
5.jpg
Info Petrila - Știri
24.05.17 06:06
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one