.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Mesajul edililor de la Petrila cu prilejul Sărbătorilor Pascale

lumina-de-pasti.jpg
Învierea Domnului reprezintă cel mai mare eveniment din istoria mântuirii noastre, care ne-a adus posibilitatea mântuirii și care stă la temelia credinței și a Bisericii Creștine. Cu acest prilej, edilii de la Petrila au transmis mesajele lor adresate comunității:
Mesajul Primarului, Vasile Jurca
Dragi petrileni,


Învierea Domnului nostru Isus Hristos este cea mai importantă sărbătoare creștină a neamului nostru românesc, a Bisericii Ortodoxe, a tuturor celor care cred în Mântuitorul nostru, cel care s-a jertfit pentru noi în fața Tatălui Ceresc pentru ca noi să putem avea îngăduință în fața Lui.

Anul acesta, credincioși din toată lumea, de toate riturile creștine, avem fericita ocazie de a sărbătorii împreună această mare taină divină și nu trebuie să facem mari sacrificii pentru a fi plăcuți în fața Lui, trebuie doar să fim mai buni, mai înțelepți, mai darnici și mai iubitori.

Comunitatea noastră respectă cu sfințenie obiceiurile pascale de aceea îmi revine onoarea de a vă invita la binecunoscutele nedei din toate zonele în care momârlanii duc cu bucurie mai departe aceste tradiții, la Jieț, Andronești, Taia sau Cimpa.

Sunt fericit să vă transmit pe această cale, multă sănătate, bucurii și numai bine. Să aveți un Paște Fericit!

vasile-jurca.jpg
Primarul Orașului Petrila,
Vasile Jurca
Mesajul Viceprimarului, Dorin Curtean
Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, să ne îndreptăm privirea și gândurile, în aceste momente unice, către cer.

El a venit, a coborât și s-a jertfit pentru ca noi să avem viața și să o avem din belșug. Să aveți parte de bucurii împreună cu familia, prietenii și toți cei dragi ai voștrii.

Sărbători frumoase, Hristos a Înviat!
dorin-curtean.jpg
Viceprimarul Orașului Petrila,
Dorin Curtean
Info Petrila - Știri
Să aveți parte de Sărbători Pascale pline de Har!
14.04.17 21:46
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one