.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

La mulți ani de Ziua Poliției Locale - 21 mai 2017. Sport , relaxare și puțină distracție

18556087_10209216336302613_6832792766309343602_n.jpg
Puțină relaxare și distracție nu strică nimănui, mai ales când este împărtășită între colegi și prieteni. Așa s-a întâmplat și astăzi, de Ziua Poliției Locale, la Stadionul Parângul din Lonea unde, angajații serviciului public al Poliției Locale Petrila s-au întâlnit la o partidă de fotbal, urmată de un picnic ca între colegi, de ziua lor. La mulți ani și numai succese și împliniri!
Ziua de 21 mai a fost declarata Ziua Politiei Locale printr-o lege publicata miercuri. Legea politiei locale nr. 155/2010 a fost modificata prin Legea nr. 138/2015, care a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 408 din 10 iunie 2015.

Actul normativ publicat miercuri introduce un nou articol in Legea politiei locale, prin care ziua de 21 mai este declarata Ziua Politiei Locale. Potrivit alin. 2 din articolul nou-introdus, autoritatile administratiei publice locale si organizatiile neguvernamentale interesate pot sprijini organizarea manifestarilor dedicate sarbatoririi acestei zile.

La Petrila, Ziua Politiei Locale a fost evidențiată prin activități sportive la Stadionul Parângul din Lonea, duminică 21 mai, cu participarea tuturor angajaților acestei instituției publice.
Mesajul Primarului Orașului Petrila, Vasile Jurca, cu prilejul Zilei Poliției Locale:
politia-locala.jpg
Daniel P. Bolog
Info Petrila - Știri
21.05.17 21:13
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one