.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Invitație în Lumea Copiilor - Petrila

pictura-copii.jpg
Acțiuni pentru copii vor avea loc, mâine, peste tot în Valea Jiului. La Petrila au fost pregătite zeci de acțiuni care vor avea loc atât la școlile din oraș, cât și în aer liber.
Astfel, primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, a adresat tuturor copiilor din oraș invitația de a participa la toate acțiunile organizate pentru ei:

“Dragi copii. Mâine, 31.05.2017, vă invit să participați la activitățile organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului și să vă bucurați de surprizele pe care vi le oferim. Acestea vor fi desfășurate atât în cadrul școlilor și grădinițelor, cât și în parcurile din orașul Petrila. De asemenea, între orele 12.00 - 15.00 puteți vizita atelierul de pictură pe față din Parcul Copiilor”, spune Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.
logo_LC.png
De asemenea, în ziua de 1 iunie, copiii, însoțiți de părinți, sunt invitați pe Cheile Tăii, începând cu ora 11,00, alături de Jandarmeria Națională, SALVAMONT și San Montan, unde sunt pregătite câteva surprize pentru toți copiii care vor participa la acțiunile programate pentru ei, special de ziua lor.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
30.05.17 21:22
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one