.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor - Trei zile de distracție în orașul Petrila, la începutul lunii mai

festival.jpg
În perioada 5, 6 și 7 mai 2017, la Petrila, se va desfășura Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor, în zona Parcului Central al orașului.
Echipa din spatele Festivalului Tradițional al Meșteșugarilor este aceeași care a organizat, începând cu anul 2005 și până în prezent, Serbările Timișoreana, sprijiniți de Primăria și Consiliul Local al orașului Petrila.

Succesul acestei serii de evenimente garantează că festivalul va fi organizat în cele mai bune condiții, astfel încât expozanții și publicul participant să aibă parte de o experiență plăcută pe toată durata desfășurării acestuia.

Ideea festivalului este de a promova tradițiile și valorile fundamentale ale satului românesc, precum și de a le oferi vizitatorilor un motiv de relaxare și bună dispoziție.

În cadrul evenimentului meșteșugarii vor avea ocazia să își demonstreze măiestria în fața publicului în spații special amenajate, iar atmosfera va fi întreținută de artiști apreciați de publicul din întreaga țara.

În fiecare seară vor avea loc concerte în aer liber în care vor evolua, rând pe rând, artiști consacrați ai scenei românești: Lorena, Ralfo, Alb și Negru, Alessia, Ansamblul Junii Petrileni, Doina Mirea, Lora sau Jull.
Info Petrila - Eveniment
24.04.17 21:36
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one