.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Dezbateri publice la Petrila

casa-de-cultura.png
Petrilenii sunt invitați la o dezbatere publică. Aceasta se va întinde pe parcursul unei săptămâni, iar cetățenii sunt invitați să își exprime punctul de vedere cu privire la posibilitățile de dezvoltare a localității.
“Am convingerea că împreună putem găsi cele mai bune soluții pentru dezvoltarea orașului și implicit a mediului de afaceri”,  spune Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Dezbaterile vor avea loc în perioada 23 februarie – 02.03.2017, la sediul Casei de Cultură. Vor fi dezbătute mai multe teme, precum prezentarea posibilităților de accesare a fondurilor nerambursabile pentru proiectele cu finanțare europeană lansate sau ce urmează a fi lansate în anul 2017, destinate mediului de afaceri (I.M.M.-uri, intreprinderi mijlocii, start-up-uri). Totodată, petrilenii pot să își spună punctul de vedere în privința strategiei de dezvoltare economico-sociala a orașului.

Oamenii de afaceri sunt și ei invitați la dezbaterile publice. Aceștia pot să își exprime opinia în privința problemelor cu care se confruntă. Totodată se are în vedere și posibilitatea infiintarii unei asociatii a oamenilor de afaceri din orașul Petrila.
Monika Baciu - Avântul Liber
Info Petrila - Știri
antetAL.png
23.02.17 23:49
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one