.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

De Sfântul Ilie, nedeie în Poiana Muierii din Petrila

nedeie-sf.ilie.jpg
Consiliul local și Primăria orașului Petrila, împreună cu Parohia Ortodoxă Petrila-Cimpa, organizează în 20 iulie 2017, de Sf. Ilie, o nouă ediție a Nedeii din Poiana Muierii.
Una din cele mai vechi nedei din țară, Nedeia din Poiana Muierii, respectă o tradiție de peste 50 de ani, bătrânii satului spunând că este chiar mai veche decât Târgul de Fete din muntele Găina, locația fiind bine aleasă deoarece se află la confluența dintre cinci județe, Sibiu, Alba, Hunedoara, Gorj și Vâlcea.

Evenimentul debutează la ora 9.00 cu slujba de utrenie oficiată de părintele paroh Florin Vîlcea. Sfânta Liturghie va fi săvârșită pentru prima dată în altarul de vară din Poiana Muierii. Tot aici va avea loc un parastas pentru cei adormiți și o rugăciune de mulțumire pentru cei vii.

Nedeia din Poiana Muierii, care va avea loc începnd cu ora 11,00 pe platoul din fața stânei montane, programează și o reântâlnire cu artiștii Ansamblului ”Junii Petrileni”, coordonat de Constantin Cigmăian.
Exclusiv Media
19.07.17 23:39
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one