.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

De Sfântul Ilie este ziua lucrătorului din serviciile de apă și canalizare

20170718_153831.jpg
Ziua de joi, 20 iulie, a fost declarată Ziua Lucrătorului din Serviciile Publice de alimentare cu apă și de canalizare. Cu această ocazie, societatea de distribuție apă și canalizare din Valea Jiului, SC APA SERV VALEA JIULUI SA, a transmis următorul comunicat de presă:
"Vă informăm că, în conformitate cu prevederile Contractului Colectiv de Muncă încheiat la nivel de ramură a operatorilor de servicii de apă și de canalizare , ziua de 20 iulie este zi liberă, fiind declarată Ziua Lucrătorului din Serviciile Publice de alimentare cu apă şi de canalizare.

Cu toate că este o zi nelucrătoare, Apa Serv Valea Jiului Petroşani va asigura în continuare o parte din activitățile pe care le desfășoară în mod curent, respectiv intervenţiile la reţelele de apă şi canalizare, prin echipele de permanenţă în toate localităţile din Valea Jiului.

Casieriile din toate localităţile Văii Jiului, vor fi deschise joi , între orele 9.00- 17.00 în timp ce vineri vor avea program normal, între orele 8.00- 17.00. Activitatea de relații cu publicul se va desfășura prin intermediul Dispeceratului Apa Serv, număr de telefon 0254/541861 şi 0354/108203 ."


Biroul de Presă Apa Serv Valea Jiului Petroşani
Cu acest prilej, Info Petrila transmite tuturor angajaților SC APA SERV VALEA JIULUI SA multă sănătate și realizări, cel puțin la fel de bune ca și până acum.
Daniel Petru Bolog - Info Petrila Știri
19.07.17 08:16
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one