.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Bani europeni pentru reabilitarea termică a Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Petrila

doinita-balanesc.jpg
Două centre ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Hunedoara ar putea beneficia de fonduri europene pentru reabilitare termică a clădirilor.
Consiliul Judeţean Hunedoara, în subordinea căruia se află DGASPC Hunedoara, a adoptat trei proiecte de hotărâre în acest sens. Două dintre acestea s-au referit la aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru creşterea eficienţei energetice la două centre DGASP, între care și Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Petrila

Astfel, pentru lucrările de la clădirile centrului de la Petrila este necesară suma de 3.111.631 de lei, din care 3.049.399 de lei ar putea fi obţinuţi din fonduri europene. Din aceşti bani ar urma să se realizeze anveloparea termică a clădirilor, izolarea termică a planşeurilor de peste subsol şi parter, înlocuirea tâmplăriei exterioare.
"Zilele trecute, în ședința extraordinară a Consiliului județean Hunedoara, am aprobat un proiect care va avea implicații economice și sociale deosebite pentru comunitatea locală din orașul Petrila. Le mulțumesc colegilor consilieri pentru votul favorabil acordat proiectului de hotărâre prin care au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai proiectului de investiții care vizează ”Creșterea eficienței energetice a Centrului de Îngrijire și Asistență din Petrila” în vederea finanţării acestuia în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020", arată Doinița Maria Bălănesc, consilier județean.

Obiectivele preconizate a fi atinse prin realizarea acestei investiții publice sunt:
• Eficientizare energetică;
• Reducerea pierderilor de apă prin înlocuirea instalațiilor de apă rece și caldă;
• Reducerea pierderilor de energie prin înlocuirea instalatiilor de încălzire;
• Scaderea consumului de energie electrică;
• Creșterea gradului de confort a beneficiarilor.

Potrivit preşedintelui CJ Hunedoara, Mircea Bobora, proiectele au fost întocmite la solicitarea DGASPC Hunedoara şi trebuie depuse la autoritatea finanţatoare până la mijlocul lunii iulie a acestui an. Cererile de finanţare vor fi depuse pe Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon.
Daniel P. Bolog
14.06.17 14:13
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one