.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Astăzi la Petrila, în Cartierul 8 Martie, Hramul Bisericii Sf. Apostoli Petru şi Pavel

biserica-sf-apostoli-petru-si-pavel.jpg
Cea mai nouă Sfântă Biserică ortodoxă înălţată la Petrila este Biserica Sf. Apostoli Petru şi Pavel din Cartierul 8 Martie, biserică a cărui Hram este sărbătorit astăzi când toată lumea creştinească îi celebrează pe cei doi mari şi luminaţi apostoli ai lui Hristos.
Parohul acestui sfânt lăcaş, preotul Adrian Boantă, invită pe toți enoriașii la biserică, în această zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși:

"Va fi o Sfântă Liturghie specială, în cinstea hramului Bisericii noastre, la care să sperăm că vor veni cât mai mulţi credincioşi şi enoriaşi, pentru a ne bucura cu toţii împreună. Cu binecuvântarea Preasfinţitului Episcop Gurie şi la îndemnul dumnealui, pe data de 4 septembrie 2011 puneam piatra de temelie la acest edificiu creştin-ortodox, în prezenţa Episcopului Devei şi Hunedoarei, a unui sobor de preoţi şi a unei asistenţe foarte mari de oameni din cartier, fericiţi că vor avea mai aproape de ei o Sfântă Biserică."

Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel au în comun iubirea fierbinte faţă de Hristos şi de Biserica Sa. Aceşti doi mari Apostoli, Petru și Pavel, care s-au confruntat cu toate răutăţile şi împotrivirile lumii păgâne greco-romane, au devenit pentru noi mari dascăli ai credinţei, pocăinţei şi misiunii. Să luăm exemplul Sfinților Apostoli Petru și Pavel și să păstrăm dreapta credinţă, să o mărturisim, să iubim pe Hristos şi Biserica Sa, să lucrăm pentru transmiterea Evangheliei iubirii milostive a lui Hristos noilor generaţii. Dumnezeu să ne ajute pe toţi!
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
29.06.17 08:57
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one