.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

Știri Locale

logo2.png
Actualitatea petrileană în spațiul virtual. Breaking News, știri din comunitatea Văii Jiului, în colaborare cu partenerii media, reportaje și documentare.
Știri Info Petrila
intrerupere_energie_electrica.jpg
Pentru lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, E – Distribuţie Banat anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor după programul indicat mai jos.
viscol-ger-frig-ninsoare.jpg
În intervalul 09 decembrie, ora 11 – 10 decembrie, ora 20, se vor semnala precipitații mixte în vestul, nordul și centrul țării, ninsori la munte și intensificări ale vântului, vor fi precipitații moderate cantitativ, la început sub formă de ploaie și lapoviță, apoi vor predomina ninsorile și local se va depune un strat consistent de zăpadă.
petrila-faptelor-bune1.jpg
La finalul oricărui proiect, de orice fel de natură ar fi el, începem și facem bilanțuri, ”socoteli”, tragem linie și vedem cum a decurs totul. Am spune că așa este normal, desigur. Tocmai de aceea vom vorbi acum despre finalizarea unui proiect sensibil derulat la Petrila, "Petrila faptelor bune!".
ziua-constitu-iei-rom-niei-8-decembrie.jpg
Ziua Constituției României se sărbătorește la 8 decembrie. Constituția din 1991 a fost prima de după Revoluția din decembrie 1989.
pliant-dhs.jpg
Fabrica de biciclete Euro­sport DHS din Deva, controlată de investitori chinezi şi germani, caută în prezent 100 de muncitori disponibili pentru asamblarea/ montarea pieselor, potrivit informaţiilor primite direct de la producător.
AVRAM-JURCA-APA-CIMPA.jpg
Zeci de gospodării din Birăoni - Cimpa, zonă a orașului Petrila, s-au bucurat chiar în ajun de Moș Nicolae de apă potabilă la robinete, după ce ani la rând au beneficiat doar de apă industrială de la Mina Lonea, aceasta putând fi folosită doar în scop gospodăresc, nefiind potabilă.
din suflet pentru suflet.jpg
În 1992 Organizația Națiunilor Unite a proclamat 3 decembrie drept Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. De atunci, an de an, în întreaga lume este promovat același mesaj: "Oameni egali - Drepturi egale". Un mesaj de conștientizare a faptului că persoanele cu dizabilități au aceleași drepturi ca toți ceilalți.
20161205_173013.jpg
Iluminatul festiv pornește în ajun de Moș Nicolae și la Petrila. Autoritățile locale vor să îl întâmpine pe Moș Nicolae așa cum se cuvine, iar pentru ca acesta să găsească drumul către copiii cuminți din Petrila, iluminatul festiv va fi pornit tocmai în seara de ajun.
DSC_0374.JPG
În luna decembrie, se împlinește un an de când, la nivelul operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului a fost instituit premiul ”Angajatul lunii”, urmat la scurt timp de cel pentru ”Colectivul lunii”.
gal-petrila1.png
ORAŞUL PETRILA în parteneriat cu AMBIENT LOGISTICS SRL şi ORGANIZAŢIA SALVAŢI COPIII FILIALA HUNEDOARA anunţă finalizarea proiectului „Sprijin pregătitor pentru înfiinţare G.A.L. Petrila şi elaborare S.D.L.”.
sf varvara.jpg
Sfânta Mare Muceniță Varvara este prăznuită ăn fiecare an la data de la data de 4 decembrie.
intrerupere_energie_electrica_campia_turzii.jpg
Pentru lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, E – Distribuţie Banat anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor efectuate în Zona MT JT Retea Deva - județul Hunedoara.
11.jpg
De 1 decembrie petrilenii au sărbătorit românește, peste 2000 de persoane au participat la manifestările organizate de Ziua Națională, dorind să transmită întregii țări salutul lor pornit din suflet: ”La mulți ani, Rmânia! La mulți ani, români de pretutindeni!”.
Flag_of_Romania.png
Petrila salută România de Ziua Națională. La mulți ani, România!
Mesaje de suflet pentru Ziua Națională, reportaje și imagini - 1 Decembrie 2017, Petrila - România
Info Petrila Special
harta-meteo.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod Galben de viscol în zona montană din şapte judeţe, pe durata zilei de joi, respectiv o informare de precipitaţii mixte, polei şi vânt la nivelul întregii ţări, valabilă din noaptea de miercuri spre joi.
felicitare-sf-ap-andrei.jpg
Sfântul Andrei mai este cunoscut și sub numele de Apostolul Românilor, datorită propovăduirii Evangheliei în țara noastră - Scitia Mica - teritoriul Dobrogei de azi.
info-facebook.jpg
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg
 

Horoscopul de astăzi www.acvaria.com

angajari.jpg
AngajareElectric.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMO

scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă. Agenția ANSIRO TOUR vă poate oferi pachete pentru Crăciun și Revelion în țară și străinătate, dar și sejururi în întreaga lume pentru sezonul estival 2018. Informații și rezervări la telefon:
0254506047, 0726177272
number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
info-logo-cu-adresa.jpg
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
banner-info-petrila.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one