.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
phpThumb.jpg
Vila Straja angajează: bucătari, recepționeri, ospătari și cameriste, în condiții avantajoase, cu cazare și masă incluse.
Relații la telefon :
0735 169 368

PARTENERI

Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg
al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png

PROMOVARE

scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
FB_IMG_1507785595052.jpg
Agenție de turism tour-operatoare din municipiul Petroșani. Oferă circuite personalizate în țară și în străinătate, sejururi în țară și în străinătate, bilete de avion și multe altele.
Ansiro Tour vă oferă:
Pachet turistic (8 locuri disponibile) cu plecare din Petrila la Ghyula in data de 30.11.2017. Pret 790 lei/pers. si include: 3 nopti cazare cu demipensiune, transport autocar si accesul la centrul Spa al hotelului Erkel 3*.
Telefon: 0726 177272 sau 0254 506047.
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

logo2.png
ziare.jpg
Breaking News, știri din comunitatea Văii Jiului, în colaborare cu partenerii media, reportaje și documentare.

Actualitatea petrileană în spațiul virtual.
Știri Info Petrila
22563736_10210309354827393_1073436235_o.jpg
Aflat la prima ediție în acest an, la Petrila s-a desfășurat, în cursul după-amiezii de 17 octombrie, un inedit festival al bucuriei, marcat prin prezența unui public minunat format din zeci de copii, însoțiți de părinți și bunici, antrenați de autoritățile petrilene într-un adevărat concurs de sculptură în dovleac.
spital-petrila.jpg
Centrul de Sănătate Multifuncţional din Petrila, funcţionează în structura Spitalului de Urgenţă din Petroşani, menit să aducă o îmbunătăţire a serviciilor în care îşi desfăşoară activitatea medicii, o îmbunătăţire a serviciilor care vor fi oferite pacienţilor, determinând o creştere în ceea ce priveşte diagnosticarea în anumite domenii şi în faza terapeutică.
enel1.jpg
Pentru lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, E – Distribuţie Banat anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor, pentru localități din Valea Jiului, după următorul program:
apometre.jpg
Preocupările operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului în ceea ce privește extinderea și modernizarea sistemelor de plată a facturilor pentru consum sunt orientate în așa fel încât ele să răspundă dorinței clienților de a avea acces la cât mai multe soluții alternative de plată, inclusiv la utilizarea serviciilor electronice și bancare.
dovleci1.jpg
Primăria orașului Petrila prin domnul primar Vasile Jurca, Clubul Copiilor Petrila, director Radu Chința și doamna consilier județean Doinița Maria Bălănesc vă invită marți, 17.10.2017 la ora 16,00, în Parcul Copiilor din Petrila pentru o acțiune inedită.
1-erasmus.jpg
Vineri 13 Octombrie 2017, a avut loc evenimentul "Info Days Erasmus 30+, Valea Jiului", care a reunit elevi şi profesori din Valea Jiului, care au fost implicaţi în derularea programului Erasmus Plus.
20171012_113404.jpg
Succesul proiectului derulat de Apa Serv Valea Jiului în ceea ce privește implicarea în dezvoltarea turismului local, prin amenajarea unui popas turistic și a unui izvor cu apă potabilă în zona Stației de tratare de la Jieț (Petrila), a determinat conducerea operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului să realizeze un obiectiv similar și în partea de vest a Văi Jiului.
biblioteci-noaptea2.jpg
Noaptea de 07 OCTOMBRIE 2017 afost rezervată iubitorilor cărții, evenimentul derulându-se în întreaga țară. La fel ca și în anii trecuți, Biblioteca Municipală din Petroșani s-a alăturat acestui eveniment, marcându-l tematic „MAGIE ŞI PARANORMAL"
Sursa Video - News 24 AGD
ambulatoriu_petrila.jpg
Petrilenii care erau nevoiți să își ducă copiii la Petroșani pentru un medic pediatru, de exemplu, trebuie să știe că un astfel de medic specialist activează de aproximativ un an la ambulatoriul specializat din Petrila.
Sursa video: Facebook KTV România
festival.jpg
Asociația Culturală "Rapsodia Munților" Petrila în colaborare cu Consiliul Local și Primăria Orașului Petrila organizează în data de 4 noiembrie 2017, Festivalul - Concurs național de folclor "Rapsodia Munților".
mina-lupeni.jpg
Unul dintre cei doi mineri care supraviețuiseră accidentului de joi de la mina Lupeni , tânărul de 24 de ani care fusese transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, a murit în această seară.
imagini-frumoase-de-craciun (1).jpg
Primăria Orașului Petrila lansează concursul de idei „VISUL MEU DE CRĂCIUN”, pentru decorarea parcului central al orașului Petrila, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, concurs prin care se dorește implicarea copiilor în acest inedit proiect.
22291070_10210237327866764_838236708_o.jpg
Trei mineri au fost prinși sub pământ, după ce o galerie din mina Lupeni s-a surpat, alţi opt angajaţi reuşind să iasă la timp. Accidentul a avut loc joi după-amiază, iar potrivit informațiilor surparea s-a produs pe o lungime de 10 metri. În zonă au fost trimise şi două elicoptere SMURD, iar mai mulţi salvatori minieri au intervenit pentru scoaterea victimelor de sub pământ.
parada.jpg
Orașul Petrila, cel mai estic din Valea Jiului, este încărcat de tradiție de o rară stabilitate și trăinicie în timp, dată de existența comunității momârlanilor - băștinași pe aceste meleaguri. Tradiția și folclorul sunt la loc de cinste pentru întreaga comunitate de aceea, petrilenii reușesc să se prezinte așa cum se cuvine, de fiecare dată când au această ocazie, demonstrând că într-adevăr momârlanii sunt gazde bune.
primaria-petrila.jpeg
Orașul Petrila în parteneriat cu Ambient Logistics SRL și Organizația "Salvați Copiii" - filiala Hunedoara anunță consultarea publică ce va avea loc în data de 6 octombrie 2017, la sediul Primăriei Orașului Petrila, începând cu ora 15,00.
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one