.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

UPDATE: Campionatului Național de Fotbal Tenis, etapa a V -a, Lupeni

fotbal-tenis.jpg
În Valea Jiului s-a desfăşurat etapa a cincea a Campionatului Naţional de fotbal-tenis, la seniori. Cele 10 echipe au jucat în două săli, la Lupeni şi la Uricani. Băieţii de la Comexim R Lupeni au câştigat probele de simplu şi dublu şi locul 2 la proba de triplu, la egalitate cu Proactiv Târgovişte pentru că i-au bătut în grupă, dar au pierdut în finală.
O figură foarte frumoasă au făcut şi fotbaliştii de la Inter Petrila. Aceştia au trecut de grupe în toate probele, clasându-se în primele 4 echipe, avansând în clasament.

Inter Petrila a pierdut la DUBLU la scorul de 2-1 cu CSM Lupeni și a câștigat la scorul de 2-1 cu CS Gomboș M.A. Tg. Mures, 2-0 cu CS Shinto Wado București, 2-0 cu CS Nord-Vest.

"Ne-am  clasat pe locul 2 în grupă. În semifinală am pierdut dramatic cu 2-1 la avantaj. În  finala mică  am pierdut greu tot cu 2-1 cu campioana C.S. Pro Activ Târgoviște. La proba de dublu ne-am clasat pe locul 4", Claudiu Stoica, antrenor Inter Petrila.

La proba de TRIPLU în  grupe Inter Petrila a pierdut la scorul de 2-1 cu CSU Ploiești și a câștigat la scorul de 2-0 cu CS Chimia Rm. Vâlcea, 2-0 cu Răzvan, 2-0 cu Slatina.

"Am terminat grupa pe locul 2. În  semifinale  am pierdut 2-1 cu Lupeni. În  finala  mică  am câștigat  din nou  cu 2-1 dramatic cu Ploiești. Am terminat  pe locul 3 la proba de TRIPLU. La general, în  etapa a 5-a am terminat pe locul 3", Claudiu Stoica.

Lotul format la proba de dublu și triplu al echipei INTER  PETRILA: Stoica  Claudiu, Popa Horațiu, Chircu  Nicușor, Zvanciuc  Daniel.
Daniel P. Bolog
23.07.17 11:33
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one