.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Turneu aniversar de popice la Petrila, în perioada 12 august - 9 septembrie 2017

popice.jpg
Anul 1921 aduce la Petrila sportul cu o apreciabilă vechime, atestată de peste 196 de ani pe teritoriul patriei noastre, orașul Petrila devenind astfel vatră a jocului de popice, un sport foarte apreciat având o tentă a distracției care s-a împletit perfect cu cea sportivă.
Cu ocazia împlinirii a 96 de ani de la înființarea echipei de popice din orașul Petrila, în preajma zilelor orașului Petrila, Clubul Sportiv Inter Petrila cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Orașului Petrila, organizează un turneu aniversar de excepție pentru acest sport, având ca dată de începere a jocurilor ziua de 12 august 2017, acest turneu urmând a se încheia undeva în data de 9 septembrie 2017.

Sunt așteptați competitori din întregul oraș Petrila, aceasta fiind una dintre condițiile de participare, precum și specificația ca sportivii să nu fie legitimați în sportul cu popice. Înscrierea se va face până la data de 10 august 2017 iar acest lucru se poate face atât la cocheta sală de popice din Petrila cât și la telefon 0766 610 809, Marcel Dobrică.

O echipă va fi formată din 4 + 1 jucători nelegitimați, indiferent de vârstă și este locuitor al orașului Petrila, achitând o taxă de 50 de lei de echipă. Mai multe informații se pot obține la numărul de telefon specificat anterior.

La finalul turneului, în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia zilelor orașului Petrila, vor fi premiate echipele învingătoare, premii constând în bani, cupe și diplome.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
03.08.17 15:42
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one