.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Semifinalele Cupei României la Fotbal, faza județeană - Șoc în curtea Șoimilor și a Herculesului

Inter-Campioana2.jpg
Semifinalele Cupei României s-au disputat ieri, 31 mai 2017, ambele meciuri având fluierul de start la ora 17,30, disputele fiind organizate pe terenuri neutre.
Astfel, la Simeria, pe terenul CFR Simeria, s-a desfășurat partida dintre Șoimul Băița, campioana ediției trecute a Cupei României și Inter Petrila, deținătoarea titlului de campioană a acestei ediții în campionatului județean de fotbal, Liga 4 Hunedoara.

După ce, mai bine de o jumătate de oră, Șoimul Băița a condus partida cu 1 - 0, Inter Petrila revine și marchează două goluri, în prima repriză, prin Marius Mareș, punctul final fiind stabilit în cea de-a doua repriză cu cel de-al treilea gol al Interului, prin Alin Bocu. Așadar 1 - 3 la Simeria, Inter Petrila calificându-se pentru finală.

La Petrila, pe stadionul Parângul Lonea, s-a jucat cea de-a doua semifinală, partida dintre Hercules Lupeni și Retezatul Hațeg. Prima parte a meciului se încheie nedecis, 0 - 0 la pauză, în repriza a doua Retezatul Hațeg reușește golul victoriei cu 0 - 1 , în fața fostei campioane a Ligii a patra.

Astfel, în finala mare se vor întâlni selecționatele Inter Petrila și Retezatul Hațeg.
Interviu Vuțu Moldovan - Antrenor Inter Petrila
Interviu Adi Câmpean - Căpitan Inter Petrila
Interviu Eugen Duma - Președinte CS Inter Petrila
01.06.17 04:14
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one