.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Școala de Fotbal CS Inter Petrila - Juniori D și E 2016 (Video Reportaj)

scoala-de-fotbal-inter-petrila-d-e.jpg
Școala de Fotbal a Clubului Sportiv Inter Petrila produce în continuare tinere talente pentru sportul cu balonul rotund.

Nimic nu este mai îmbucurător decât să îi vezi pe acești tineri pasionați pentru sport, într-o lume a computerului și a mediului virtual.

Așa se întâmplă la Petrila, mai exact în Sala Sporturilor de la Colegiul Tehnic "Constantin Brâncuși", unde antrenori dedicați sportului, îndeosebi fotbalului, prof. Aurel Moldovan și prof. Cristian Buium, sunt în permanentă căutare și pregătire a tinerelor talente, copii cu aptitudini sportive care pot devenii viitori campioni.

Video - Reportaj într-o sesiune de antrenament a Juniorilor D și E, CS Inter Petrila.
Reportaj antrenament Juniori D și E
Realizator: Daniel Bolog
Info Petrila - Sport
28.01.17 21:53
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one