.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Prima ediție a campionatului de fotbal pe teren sintetic "Cupa Instituțiilor" Petrila 2017

AFIS-CUPA-INSTITUTIILOR.jpg
Clubul Sportiv "Inter" Petrila, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Orașului Petrila, organizează în perioada 27 martie - 9 aprilie 2017, prima ediție a campionatului de fotbal pe teren sintetic "Cupa Instituțiilor".
Până în prezent și-au anunțat participarea un număr de 14 instituții din domeniul public și privat, confirmarea și tragerea la sorți a echipelor fiind programată pe data de joi, 23 martie 2017, începând cu ora 16,00.

Partidele se vor desfășura zilnic (de luni până vineri) în perioada programată, începând cu ora 18.00, în incinta Stadionului "Parângul" din Lonea, programul meciurilor fiind stabilit prin tragere la sorți.

După desfășurarea partidelor din faza pe grupe, duminică 9 aprilie, se vor disputa semifinalele, finala mică și finala mare. Vor fi decernate premii în cupe, diplome și medalii.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
22.03.17 23:19
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one