.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Popice. Marcel Dobrică, la aniversare - O viață dăruită sportului cu popice

dobrică.jpg
La cei 49 de ani ai săi, Marcel Dobrică și-a dedicat mai mult de jumătate (38 de ani) sportului care ani la rând i-a adus foarte multe satisfacții într-o carieră începută sub conducerea tatălui său în 1979 în vatra popicarilor din Valea Jiului, care a crescut popicari, antrenori şi conducători.
Pasiunea și viața de popicar îl conduce la realizări și performanțe deosebite, pornind de la copil ridicător și continuând ca popicar de performanţă, antrenor de echipă de club (Inter Petrila) și de formaţie reprezentativă a României la nivel mondial.

Cheia succesului o reprezintă caracterul format în viața de popicar, unde ajunge să fie acum un strălucit antrenor emerit în sportul cu popice.

La aniversare - La mulți ani, Marcel Dobrică! (Conducerea Clubului Sportiv Inter Petrila)
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
08.09.17 07:08
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one