.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Popice. Inter Petrila va juca încă două meciuri, dintre care unul restant, din nou la Cluj

popice1.jpg
În urma cererii adresate Federației Române de Popice de către CS Inter Petrila, cu ocazia meciului programat cu CFR Cluj & CSM C. Turzii, popicarii petrileni vor juca și un meci restant cu C.S.M Satu Mare.
Astfel, Federația Română de Popice a și transmis modificările în privința orelor de desfășurare ale partidelor programate, după cum urmează:

- Meciul dintre C.S. CFR CLUJ & CSM C.TURZII și C.S. INTER PETRILA, din etapa a V -a a Campionatului Național echipe seniori va începe la ora 09:00.

- Meciul dintre C.S.M. SATU MARE și C.S. INTER PETRILA, etapa a-IV a Campionatului Național echipe tineret U23 - Grupa B, va începe la ora 12:00.

Ambele partidese vor juca pe moderna arenă din Baza Sportivă Gheorgheni din Cluj și vor fi arbitrate de către BESE DUMITRU.
Daniel P. Bolog
Info Petrila - Sport
Popice3.jpg
28.02.17 23:28
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one