.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Popice. Etapa a II -a a Cupei României la popice, seniori și senioare

arena-de-popice-din-ta-rgu-mures.jpg
Sâmbătă, 29 octombrie, pe arena de popice din Târgu Mureş s-a disputat etapa a II-a a Cupei României la popice, pentru echipele de seniori și senioare.

În prima parte a Cupei României la masculin, după turneul de la Petrila, conducea CFR Cluj (3351 p.d.), urmată de Electromureș Tg. Mureș (3068 p.d.), Inter Petrila (3065 p.d.) și CSM Satu Mare (2865 p.d.).
Clasament etapa II
Clasament general
Secția de popice a CS Inter Petrila a participat la turneul masculin unde, în urma unor întreceri spectaculoase, s-au obținut următoarele rezultate:

1. CFR Cluj - 3421 p.d. S-au evidențiat: Dorin Virgil - 586 p.d., Mihălcioiu Petruț - 582 p.d.

2. Electromureș Tg.Mureș - 3212 p.d. S-au evidențiat: Gyorgy Arpad - 566 p.d., Boer Laszlo - 552 p.d.

3. Inter Petrila - 3040 p.d. S-au evidențiat: Bălan Marian - 556 p.d., Cimpoer Petre - 550 p.d.

4. CSM Satu Mare - 2905 p.d. S-au evidențiat: Lucuț Marius - 505 p.d., Sonkodi Darius - 502 p.d.
Pe primele trei poziții în clasamentul general la seniori masculin, conduce echipa CFR Cluj, cu 6772 p.d. (8 puncte), urmată de Electromureș Tg.Mureș, cu 6280 p.d. (6 puncte) și Inter Petrila, cu 6105 p.d. (4 puncte).

Etapa a III-a a Cupei României este programată în data de 3 decemebrie 2016, la Cluj-Napoca (turneul masculin) și la Ploiești (turneul feminin).

De menționat că după două etape, în clasamentul general la senioare feminin conduce Electromureș Romgaz Tg. Mureş, cu un total de 6278 p.d.(5 puncte), urmată de Conpet Petrolul Ploiești, cu 6268 p.d. (5 puncte).
Următoarele întreceri
Următoarele întreceri programate vor fi Campionatele Naţionale de popice pentru seniori şi senioare la individual clasic, sprint şi tandem. Turneul se va desfășura în două locații, fetele vor evolua la Hunedoara, în perioada 5 - 6 noiembrie, iar băieţii la Ploieşti, în 19 - 20 noiembrie 2016.

Echipa petrileană mai are de jucat şi o restanţă în campionatul seniorilor, la Iași, cu CFR Olimpia ACB Iași, însă data nu a fost fixată până în prezent.
Daniel Petru Bolog - Info Petrila
31.10.16 17:06
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one