.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Popicarii petrileni au ratat podiumul calificării la Cupa României

popice2.jpg
Sâmbătă, 25 februarie 2017, la Baza Sportivă Gheorgheni a avut loc Finala Cupei României la Popice Seniori, eveniment organizat de Federația Română de Popice în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca și Baza Sportivă Gheorgheni – singura bază sportivă cu acces gratuit din România.
Inter Petrila a pornit în competiție de pe poziția a treia, dar nu și-a putut păstra poziția pe podium fiind devansată de ultima clasată din etapele anterioare, Electromureş Târgu Mureş, la diferență de câteva popice.

În întrecerea la masculin, clasamentul ultimei runde a competiţiei de la Cluj a fost următorul:

1. CFR Cluj & CSM Câmpia Turzii - 3692 popice doborâte;
2. CSM Satu Mare - 3385 p.d.;
3. Electromureş Târgu Mureş - 3284 p.d.;
4. Inter Petrila - 3229 p.d.

În urma celor patru runde disputate, clasamentul final al Cupei României, în întrecerea masculin, s-a prezentat astfel:

1. CFR Cluj & CSM Câmpia Turzii - 16 puncte (Aur - Campioana României);
2. Electromureş Târgu Mureş - 11 puncte (Argint);
3. CSM Satu Mare - 7 puncte (Bronz);
4. Inter Petrila - 6 puncte.

Etapa de la Cluj a Cupei României a fost arbitrată de localnicul Dumitru Beşe (la masculin) şi Gheorghe Blasicz (din Mediaş, la feminin). Federația Română de Popice a fost reprezentată de Maria Popescu (preşedinte) şi Constantin Stamatescu (secretar general).
popice1.jpg
După întrecerile din Cupa României Seniori, pe aceeași arenă de la Cluj, juniorii petrileni au susținut etapa Campionatului Național în compania CFR Cluj & CSM Câmpia Turzii.

De data aceasta juniorii petrileni și-au învins la diferență de 29 de popice adversarii clujeni. Următoarea etapă a juniorilor de la Inter Petrila se va disputa tot la Cluj, în compania CSM Satu Mare.
26.02.17 14:23
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one