.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Ndoye, providenţial pentru Cetate Deva: cu "tripla" de ieri a ajuns la şase goluri în trei meciuri jucate

ndoye.jpg
Alexandru Mănăstire (Hunedoara) - FRF.ro

La 38 de ani şi 8 luni, senegalezul este omul momentului în Liga 3 după un nou meci senzaţional în tricoul celor de la Cetate Deva. Vineri, Ndoye a reuşit un hat-trick în duelul cu Unirea 1924 Alba Iulia, iar echipa sa a ajuns la patra victorie consecutivă în campionat.

Cu cele trei goluri marcate ieri, căpitanul grupării hunedorene a ajuns la cota şase în trei meciuri pentru gruparea din Deva.
La câţiva centimetri de golul patru
Condusă cu 1-0 din minutul 30, Cetate Deva a revenit în prelungirile primei reprize după un penalty scos de Bloj şi transformat de Ousmane Ndoye, căpitanul devean.

În partea secundă, senegalezul (foto, nr. 78) a făcut diferenţa marcând de două ori cu capul din centrările lui Vaştag, în minutele 54 şi 83. În minutul 87, ”Ousmănescu” a fost aproape de golul patru, dar Ioani a respins de pe linia porţii lovitura sa de cap venită tot după o centrare a lui Andrei Vaştag.

”Eu nu am venit aici pentru distracţie, cum au spus mulţi, am venit aici să joc fotbal. După ultimul meci din acest an, care va avea loc vineri, voi trage şi linie şi voi lua o decizie în privinţa viitorului meu. E bine că echipa a câştigat, mă bucur mult şi îi felicit pe băieţi. Eu am mai spus-o, unde mă simt bine fac performanţă, unde nu mă simt bine, a doua zi am plecat. La Deva mă simt foarte bine alături de colegii mei”, a spus Ousmane Ndoye după meci.
Ndoye_0065.jpg
Vezi aici declarații, rezultate și clasament: FRF.ro
Sport Info Petrila
19.11.16 23:06
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one