.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Monden. Aniversări la CS Inter Petrila

sampanie-pentru.jpg
Luna decembrie debutează cu aniversări în familia fotbalului petrilean.

Chiar pe 1 decembrie, sportivul Daniel Zavracu, nouarul de la Inter Petrila, a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani.

Data de 2 decembrie ne aduce în prim plan aniversarea președintelul CS Inter Petrila, Eugen Duma și a golgheterului echipei petrilene, Iosif Kalai, veteranul cu numărul 20 din formația de la Petrila.
***
Așadar, motive de sărbătoare pentru petrilenii aflați în vacanța competițională, la care mă alătur cu toată dragostea și eu, Daniel de la Info Petrila.
Colegii și prietenii s-au înghesuit să transmită sute de mesaje, care mai de care mai frumoase și urări de sănătate în paginile de socializare ale sărbătoriților.
***
Primul venit, primul servit, cum s-ar spune:

"Astăzi a mai trecut un an din prietenia noastră, cu bune, cu rele, a trecut deoarece am fost uniți! Avem multe întâmplări pe care nu putem să le povestim, deoarece sunt prea multe..." îi spun colegii și prietenii lui Daniel Zavracu.

La mulți ani, Daniel!
zavracu.jpg
***
eugen-duma.jpg
Următorul felicitat este președintele clubului:

"La Mulți Ani, Domnu' Președinte! Multă sănătate, bucurii și împliniri alături de cei dragi" este mesajul transmis de către echipa de fotbal Inter Petrila, președintelui Eugen Duma.

La mulți ani, Eugen!
În fine, dar nu în ultimul rând, veteranul Interului, Iosif Kalai, este felicitat de toți colegii și prietenii:

"Golgheter la Inter Petrila, astăzi marchează în șirul anilor încă un an în viață. Iosif Kalai, colegii și prietenii îți urează sănătate și numai bucurii. La mulți ani, fericiți!"

La mulți ani, Loți!
kalai.jpg
Info Petrila - Monden
02.12.16 16:27
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one