.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Luptătorii de la Inter Petrila - Rezultate fructuoase la Campionatul Județean de Lupte Libere

juniori-lupte.jpg
Weekend-ul trecut, la Hunedoara, s-a desfășurat Campionatul Județean de Lupte Libere pentru copii I și II, competiție la care juniorii CS Inter Petrila au obținut rezultate foarte bune, alături de sportivii de la CSȘ Petroșani, Valea Jiului fiind performeră la toate categoriile.
Sportivii petrileni pregătiți de Marian Lukacs, Vasile Adomnicăi și Ion Corbei au obținut un număr de 14 medalii, atât la băieți cât și la fete.

Astfel, la copii I: Avram Denis, locul I la categoria 26 de kg; Răzvan Profir, locul I la categoria 42 de kg; Moise Cocolan, locul I la categoria 23 de kg.
Samuel Cocolan, locul II la categoria 29 de kg; Alex Drăghici și Casian Lovacs, locul II, ambii la categoria +46 de kg iar Denis Lukacs a obținut locul III la aceeași categorie.
La copii II, un loc I a fost câştigat de Radu Muşetescu la categoria 50 de kg iar alt loc I, a fost obținut de Gabriel Varga la categoria 66 de kg.
Darius Varga s-a clasat pe locul II la categoria 42 de kg, la fel și Cristian Pârgariu, locul II la categoria 55 de kg.

La fete, Mădălina Pusok s-a clasat pe primul loc la 52 de kg.
Adriana Ozarchievici a obținut locul II la categoria 48 de kg iar Oana Enea s-a clasat pe locul III la aceeaşi categorie de greutate.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
29.03.17 09:53
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one