.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Lotul de fotbalişti ai CS Inter Petrila a reluat pregătirile (Video)

20160203_154858.jpg
Ocupantă a primului loc pe podiumul județean, după încheierea turului, CS Inter Petrila a reluat antrenamentele pentru returul campionatului județean de fotbal.

După întrunirea lotului la 1 februarie, continuată cu discuţii între conducerile tehnică şi administrativă cu jucătorii, a urmat astăzi şi alergarea de rigoare, care nu a fost prima din acest an şi nici prima de la încheierea sezonului competiţional de toamnă pentru majoritatea jucătorilor.
***
"Am venit cu foarte mare poftă de pregătire. Am avut o perioadă lungă de vacanţă. Este cam mult, la mijloc de sezon, deoarece pierzi din pregătire. Dacă nu am mai fi făcut mişcare în această perioadă, ar fi trebuit să o luăm de la capăt, de la zero", ne declară secundul echipei, Adi Câmpean.
"Am reușit astăzi să ne reunim, să începem perioada de pregătire cu antrenamente de acomodare la efort, după care perioada pregătitoare înainte de campionat va conține antrenamente bazate pe alergări, forță și bineînțeles și niște meciuri amicale", ne spune Aurel Moldovan, antrenor principal Inter Petrila.
Reportaj Info Petrila - Sport
Daniel P. Bolog
06.02.17 21:41
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one