.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

La Petrila, în acest weekend, după 17 ani revine în atenție fotbal - tenisul

afis-fotbal-tenis.jpg
Din 2017, în noua ediție a naționalei de fotbal - tenis a debutat, după 17 ani de întrerupere, secția de fotbal - tenis a clubului sportiv de la Petrila, Inter Petrila.
Noua secție coordonată de Claudiu Stoica, fost jucător al anilor 90 până în 2000, atunci când fotbal - tenisul dispare de la Petrila, revine acum în atenția iubitorilor sportului, propunându-și să redevină ceea ce a fost odată. Lotul format din șase jucători, Florin Bolohan, Nicușor Chircu, Bogdan Marmaliuc, Daniel Zvanciuc, Cristian Horvath și Claudiu Stoica, participă la primele două etape naționale și se situează pînă acum în urcare pe poziția a șasea din zece participante.
Etapa a treia națională se va desfășura acum la Petrila iar CS Inter Petrila dorește să aducă un plus de organizare a evenimentului. Astfel, vineri, 31 martie, vor avea loc tragerile la sorți pentru desemnarea capilor de serie precum și a programului competiției, participanții fiind invitați la o agapă specifică zonei Văii Jiului, la restaurantul "Alcatraz" din Petrila, iar Inter Petrila va premia finaliștii cu cupe și diplome.

Etapa propriu-zisă va avea startul sâmbătă, 1 aprilie, începând cu ora 8,30 și va continua pe tot parcursul zilei, întrecerile fiind organizate în două săli de sport, cea de la Școala nr. 4 din Petroșani și cea a Colegiului Tehnic "Constantin Brâncuși" din Petrila, evitându-se astfel prelungirea evenimentului până duminică, așa cum era prevăzut inițial.

Semifinalele și finalele celei de-a treia etape se vor desfășura imediat după intrecerile pe grupe, la Sala Sporturilor "Constantin Brâncuși" din Petrila. Mult succes tuturor participanților!
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
29.03.17 11:32
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one