.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Inter Petrila. Experiența amicalelor, cel mai bun test de verificare

surianu-inter.jpg
Liderul Ligii a IV -a Hunedoara, Inter Petrila, a pierdut meciul amical de la sfârșitul săptămânii trecute în fața liderului campionatului județean Alba, Șurianu Sebeș.
Începută drept partidă amicală, jocul celor două echipe s-a transformat vizibil încă din primele minute ale meciului, într-o partidă de campionat, cupă sau baraj.

Nu s-ar putea spune că momentul transformării ar aparține uneia sau alteia, ce se poate spune cu siguranță este faptul că se întâlneau două lidere iar această întâlnire a pus presiune pe ambele echipe pentru a fi învingătoare, iar Sebeșul juca acasă.

Cele 90 de minute ale partidei au fost jucate la maxim, în forță, fără niciun moment de relaș, sportivii ambelor echipe s-au angajat într-un maraton până la epuizare, oferind celor prezenți un meci de alt nivel decât cel de ligă a IV -a.

De această dată petrilenii au fost învinși însă, această experiență în fața celor de la Șurianu Sebeș, a fost cel mai bun examen de verificare din care fiecare a avut foarte multe de învățat.
magura-inter.jpg
În cursul zilei de ieri, luni 6 martie, Interul a continuat seria amicalelor, din nou la Măgura Pui. De această dată partida s-a încheiat favorabil pentru petrileni, momente exemplare ale partidei au fost remarcate la portarul juniorilor petrileni, Tîncă.

Următoarea partidă de verificare a fost programată pentru sâmbătă la Uricani.
07.03.17 07:04
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one