.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

FOTBAL. Top golgheteri Liga 4 Hunedoara - Turul Campionatului Județean 2016/2017

logo-sport-news.png
Final de tur în campionatul județean de fotbal, Liga 4 Hunedoara. Prima parte a sezonului 2016/2017 a fost una de senzație, cu răsturnări de situații și revelații pentru sportul hunedorean.

Info Petrila vă pune la dispoziție acum, la final de tur, topul golgheterilor din Liga 4, așa cum rezultă din statisticile AJF Hunedoara.

În ceea ce privește topul echipelor din Liga 4, pe prima poziție se află CS Inter Petrila, cu 28 de puncte, urmată de AS Hercules Lupeni, cu 24 de puncte și ACS Șoimul Băița, în revenire cu 20 de puncte.
Top 10 Golgheteri - Liga 4 Hunedoara
Așa cum rezultă din statistică, pe prima poziție se află sportivul Iosif Kalai, legitimat la Inter Petrila având un total de 10 goluri înscrise, urmat de Răzvan Stănculea de la Victoria Călan, cu un total de 9 goluri înscrise.

Pe poziția a treia se află doi sportivi, având fiecare câte 8 goluri înscrise: Petre Băcăran - Hercules Lupeni și Flavius Lăcătuș - CS Hunedoara.
Coincidență sau nu, top 10 golgheteri din acest tur cuprinde toți sportivii care au marcat până acum, cu excepția celor care au înscris auto-gol.

PS: Topul va suferi câteva modificări după desfășurarea partidelor restante.
GOLGHETERI-LIGA4-TUR-1.jpg
GOLGHETERI-LIGA4-TUR-2.jpg
Topul golgheterilor echipei Inter Petrila
GOLGHETERI-INTER-TUR.jpg
Inter Petrila a terminat turul campionatului județean de fotbal pe prima poziție, fiind campioana de toamnă a acestui sezon fotbalistic.

Iosif Kalai este golgheterul echipei Inter Petrila și, în același timp, campionul de toamnă pentru acest sezon din Liga 4 hunedoreană. Pe poziția secundă, cu 5 goluri marcate, se află Daniel Zavracu. Pe locul trei, cu 3 goluri marcate, se află trei sportivi ai CS Inter Petrila: Bogdan Matei, Adrian Dolha și Adrian Duma.
inter-transparent.png
GOLGHETERI-INTER-TUR-JUNIORI.jpg
La juniorii formației petrilene pe primul loc în topul golgheterilor se află Adrian Ciort cu 13 goluri marcate, urmat de Alexandru Diaconu, cu un total de 11 goluri înscrise iar pe poziția a trei a podiumului clasamentului se află Cristian Duma, cu un total de 5 goluri marcate.
Daniel P. Bolog - Sport Info Petrila
17.11.16 19:15
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one