.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Fotbal - Tenis, Petrila "RE-EDIT" 2017

festiv.jpg
Etapa a treia a campionatului național de fotbal-tenis, organizată la Petrila, a adus în orașul Văii Jiului toată floarea acestui sport care se afla pe culmile gloriei în urmă cu peste 17 ani.
Debutul etapei s-a făcut într-un cadru festiv, prilej în care, președintele Federației Române de Fotbal Tenis, domnul Frederico Da Luz Tavares, a ținut să felicite CS Inter Petrila pentru buna organizare, menționând faptul că este foarte fericit să vadă la Petrila preocuparea pentru relansarea acestui sport îndrăgit și susținerea lui pentru a ajunge din nou la nivel de performanță.

Președintele Frederico își aduce aminte cu plăcere de vremurile când juca aici în Valea Jiului, atunci când existau trei echipe de fotbal tenis și a menționat calitățile excepționale ale antrenorului Inter Petrila, Claudiu Stoica, mondial al fotbal-tenisului la acea vreme.

La tragerea la sorți a capilor de serie, efectuată cu acest prilej, au fost prezenți peste 80% dintre participanții la competiție, fapt care nu s-a mai întâmplat în ultima vreme. De asemenea, între cei prezenți au fost oficialitățile orașului Petrila, conducerea CS Inter Petrila și a secției de fotbal-tenis.
grup.jpg
comisie.jpg
Președintele Frederico Da Luz Tavares a înmânat o plachetă pentru merite deosebite în promovarea și susținerea sportului, a fotbal-tenisului în special, primarului Vasile Jurca și președintelui CS Inter Petrila, Eugen Duma și a urat succes tuturor participanților la competiție.

Etapa a treia a campionatului național de fotbal tenis se va desfășura astăzi, sâmbătă 1 aprilie, începând cu ora 8,30, la Sala Sporturilor Constantin Brâncuși din Petrila și la sala de sport a Școlii nr. 4 din Petroșani. Finala va avea loc în cursul după-amiezii la Petrila.
Daniel P. Bolog
01.04.17 08:10
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one