.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Fotbal. Start în "Cupa Instituțiilor Orașului Petrila", Ediția I - 2017

11.jpg
Prima ediție a Campionatului de Fotbal pe Teren Sintetic "Cupa Instituțiilor" Orașului Petrila, a debutat aseară la Petrila, la start fiind programate primele meciuri contând pentru etapele pe grupe.
Debutul a fost lansat de oficialii competiției, avându-l drept crainic pe viceprimarul orașului, Dorin Curtean, un împătimit al sportului și jucător în echipa Primăriei, invitați fiind Primarul Orașului Petrila, Vasile Jurca și Președintele CS Inter Petrila, Eugen Duma, care au lansat apeluri pentru promovarea mișcării, a sportivității și a spiritului de fair-play pentru competiția care a început. La start a fost prezent și Costel Avram, directorul Apa Serv, venit să își susțină echipa, recunoscut pentru promovarea activităților sportive din Valea Jiului.
După un scurt program de dans aerobic, competiția sportivă a fost oficial deschisă, perioada desfășurării fiind 27 martie - 9 aprilie.
Rezultate și clasament după prima etapă - 27 martie
REZULTATE-ETAPA-I-27.jpg
CLASAMENT-GRUPA-A-ETAPA-I.jpg
CLASAMENT-GRUPA-B-ETAPA-I.jpg
Etapa II - Marți 28 martie 2017
PROGRAM-ETAPA-II.jpg
Primele opt echipe participante
Apa Serv.jpg
Consiliul Local.jpg
EM Lonea.jpg
GDR.jpg
Politia Locala.jpg
Pompierii Militari.jpg
Primaria.jpg
SMURD.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
28.03.17 07:13
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one