.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

FOTBAL. Rezultatele și Clasmentul după ultima etapă a turului campionatului județean de fotbal, Liga 4

futbolas.jpg
S-a încheiat și turul campionatului județean de fotbal, Liga 4, Hunedoara. Oficial mai sunt de jucat două restanțe, una la Uricani în data de 19 noiembrie, protagoniști fiind seniorii echipelor Minerul Uricani și Metalul Criscior, iar cealaltă la Petroșani, între Universitatea Petroșani și Jiul Petroșani, la o dată care va fi anunțată, ambele jocuri (juniori și seniori) fiind amânate în ultima etapă, datorită terenului impracticabil de pe Stadionul Știința, în urma căderii abundente de zăpadă.

Jocurile amânate nu vor afecta clasamentele în ceea ce privește topul acestora. Primele trei poziții la juniori sunt ocupate în ordine de Jiul Petroșani, Inter Petrila și CS Hunedoara, iar la seniori de Inter Petrila, Hercules Lupeni și Șoimul Băița.
Rezultatele etapei cu numărul 11
REZULTATE-ULTIMA-ETAPĂ-L4-JUNIORI.jpg
***
REZULTATE-ULTIMA-ETAPĂ-L4-SENIORI.jpg
Clasamentul după ultima etapă
CLASAMENT-ULTIMA-ETAPĂ-L4-JUNIORI.jpg
***
CLASAMENT-ULTIMA-ETAPĂ-L4-SENIORI.jpg
Sport Info Petrila - Daniel P. Bolog
18.11.16 03:21
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one