.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Fotbal. Liga a IV-a. Inter Petrila / LIDER CU LICENȚE U.E.F.A.

14-4.jpg
Liderul campionatului Ligii a IV-a Hunedoara, Inter Petrila, are o iarnă internă. Echipa antrenată de Avram „Vuță” Moldovan a avut până acum patru jocuri amicale (5-1 și 5-2 cu Măgura Pui, 7-2 la Parângul Bumbești Jiu și 1-4 la Șurianul Sebeș, urmând ca sâmbătă, 11 martie, să joace în deplasare la Minerul Uricani.
(Nota redacției - meciul amical cu Uricaniul a fost anulat în ultimul moment, datorită condițiilor meteo)

Lotul cuprinde 16 jucători, situatia fiind în ceea ce priveste legitimarea lui Răzvan Drăgoescu. Experimentații jucători Adi Câmpean (care are și calitatea de antrenor scund) și Adi Dolha au intrat recent în posesia licențelor de antrenor U.E.F.A. 

„Ne asteaptă un retur greu. Noi va trebui să ne apărăm  poziția de lider, dorința tuturor, jucători și conducători, fiind aceea de a încheia campionatul pe locul 1”, a precizat Avram Moldovan.

GENU TUȚU - Cronica Văii Jiului
antetCVJ.jpg
Info Petrila Sport
11.03.17 07:51
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one