.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Fotbal. Inter Petrila reconfirmă în seria meciurilor amicale de verificare

pui-inter.jpg
Aflați în deplasare la Pui, petrilenii lui Aurel Moldovan mai adaugă la activ un meci de pregătire din seria programată de amicale dinaintea returului campionatului județean.
De data aceasta Inter Petrila a avut ca parteneri de verificare pe sportivii de la Măgura Pui, echipă aflată în Liga V județeană, petrilenii bifând o nouă victorie în seria amicalelor, partida încheindu-se cu scorul de 1 - 6.

Marcatorii Petrilei au fost: Bogdan Matei (2 goluri marcate de la peste 30 de metri), Adrian Dolha, Iosif Kalai, Cristian Duma și Daniel Zavracu.

Următorul amical programat pentru sâmbătă de Inter Petrila este în compania CS Vulcan, meciul însă nu a fost confirmat încă, existând posibilitatea de a fi amânat.
Info Petrila - Sport
22.02.17 23:28
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one