.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Fotbal. În sferturile Cupei României s-au impus echipele Ligii a IV -a. În weekend - etapa XX a Ligii a IV -a

1inter.jpg
Cupa României, faza județeană, desfășurată miercuri 17 mai, a dat câștig de cauză echipelor Ligii a IV -a Hunedorene. Trei partide jucate din patru s-au terminat cu victoria oaspeților, jocurile disputându-se pe terenul echipelor din ultima divizie.
Excepția a fost Retezatul Hațeg care a câștigat la masa verde prin retragerea echipei adversare, Mureșul Pricaz, Hațegul calificându-se automat pentru semifinale.

La Ghelari, CS Ghelari a avut ca adversară lidera ligii a patra, Inter Petrila, petrilenii obținând victoria cu cel mai categoric scor al întrecerilor, 1 - 8. Golurile partidei au fost marcate de: Bocu Alin (min. 11, 27, 50), Dolha Adrian (min. 31, 43), Keszeg Bogdan (min. 67), Perşe Robin (min. 69), Duma Cristian (min. 81), pentru Inter Petrila și de Kutyfalvi Eduard (min. 80), pentru CS Ghelari.

La Dobra, Victoria Dobra a întâlnit-o pe cea de-a doua clasată în liga a patra, Hercules Lupeni. Lupeniul s-a impus cu scorul de 6 - 1, golurile partidei fiind marcate de: Pop Marius (min. 14), Firan Andrei (min. 16), Filip Marian (min. 33), Roşian Ioan (min. 70), Harangozao Andrei (min. 80), Brânduşa Ioan (min. 81), pentru Hercules și de Uruci Adrian (min. 42), pentru Victoria.

La Ilia, CS Comunal Ilia a întâlnit actuala deținătoare a Cupei României, Șoimul Băița. Partida s-a încheiat cu victoria Șoimului, 1 - 4, golurile fiind marcate de: Chelariu Nicolae (min. 2, 14), Jurj Raul (min. 33), Pisoiu Ioan (min. 66),pentru Șoimul și de Moga Nicolae (min. 40), pentru Ilia.

Următoarele întreceri ale Cupei României sunt semifinalele programate pentru 31 mai. Cele două partide se vor disputa pe teren neutru și vor avea ca protagoniste Inter Petrila - Șoimul Băița și Hercules Lupeni - Retezatul Hațeg.
Etapa XX a campionatului județean Liga a IV -a
La sfârșitul săptămânii se vor disputa partidele contând pentru etapa cu numărul XX a Ligii a IV -a. Cel mai interesant meci va fi cel de la Băița unde Șoimul va întâlni Hercules Lupeni iar partida se va disputa duminică. Inter Petrila se va deplasa sâmbătă la Brad unde va întâlni Metalul Crișcior, un meci relativ ușor pentru petrileni dar important pentru păstrarea primei poziții în clasament.
 
 
PROGRAMUL ETAPEI VIITOARE NR. XX  DIN DATA DE  20.05.2017
Nr. ECHIPA A ECHIPA B CLASAMENT
1  Metalul Crişcior Brad CS Inter Petrila 11 1
2 CSM Jiul Petroşani CSO Retezatul Haţeg 9 4
3 CS Hunedoara CSA Aurul Brad 6 5
4 Minerul Uricani AS "U" Petroşani 12 10
5 ACS Victoria Călan AS Aurul Certej 8 7
6 ACS Şoimul Băiţa ACS Hercules Lupeni 3 2
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
18.05.17 23:08
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one