.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Fotbal. Hercules pune presiune pe lideră. Inter, meci tare la Băița

Adi-Campean.jpg
Aflată acum sub presiunea amenințătoare a campioanei en titre, Hercules Lupeni, care se apropie vertiginos la doar un punct distanță de primul loc, lidera campionatului județean de fotbal hunedorean, Inter Petrila, va merge duminică să-i ţină piept unei alte alte contracandidate la primul loc, Şoimul Băiţa.
„Mergem la Bãița cu gândul la victorie. Avem două absențe, Keszeg suspendat și Androne care încă nu și-a revenit, dar vom gãsi formula pentru un joc bun, a declarat Cosmin Negoi, președintele secției de fotbal de la Inter Petrila.

O victorie a Interului îi va asigura acesteia un confort pentru etapa următoare, etapă la fel de grea, în care va întâlni, tot în deplasare, Retezatul Hațeg. Partida de la Crăciunești dintre Șoimul Băița și Inter Petrila va fi arbitrată de Petru Voica din Deva, ajutat la margine de Cristian Bumb (Băcia) și Andrei Buda (Hunedoara). Observator, Mirel Biriș (Deva).

Prima parte a etapei a XIII -a a adus două victorii în deplasare, deloc surprinzătoare. Retezatul Hațeg, favorită în partida cu Aurul Certej, învinge cu 1 - 3 pe stadionul Minerul din Certej și urcă în clasament la două puncte de prima poziție. Cea de-a doua victorie în deplasare s-a marcat la Petroșani. Cu toate că Jiul dă semne de revenire, nu reușește să țină piept hunedorenilor și pierd cu 0 - 1 pe stadionul Jiul din Petroșani.

Hercules Lupeni trece examenul de acasă la limita de 1 - 0 cu Aurul Brad, iar Metalul Crâșcior marchează nu mai puțin de 5 goluri în poarta Minerului Uricani, pe stadionul Metalul din Brad.

Tot în partea a doua a etapei a XIII - a, Victoria Călan va întâlni pe teren propriu studenții de la Universitatea Petroșani.
Daniel P. Bolog
01.04.17 21:15
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one