.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

FOTBAL. Duminică, 6 noiembrie - Partidele programate astăzi, Liga 4 și Liga 5, Campionatul Județean de Fotbal

fluier-arbitru.jpg
Astăzi, duminică 6 noiembrie, campionatul județean de fotbal hunedorean a programat două meciuri contând pentru etapa 10 a Ligii a IV -a și partidele etapei a XI -a din Liga a V -a.

În partea a doua a Ligii a IV -a cel mai interesant meci va fi cel de la Călan dintre Victoria Călan, aflată în poziția a treia după etapa 9 și Inter Petrila, aflată în poziția de lider în campionatul județean. Cea dea doua partidă va fi la Băița unde Șoimul Băița va întâlni Minerul Uricani. Jocurile au startul la 9,30, juniori și 11,30, seniori.

Liga a V -a hunedoreană are programate opt partide, contând pentru etapa 11. Jocurile au startul la ora 11,00.

HAI ȘI TU LA MECI!
Programul partidelor de duminică
MECIURI-DUMIN-6.11-L4-L5.jpg
Info Petrila va fi la Călan de unde va transmite în format LIVE TEXT și transmisiuni LIVE VIDEO, în pagina de facebook a site-ului, pe durata desfășurării meciului.

Sport Info Petrila - D.P. Bolog
06.11.16 07:48
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one