.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Fotbal. CS Inter Petrila va juca sâmbătă primul meci amical din acest an

fot1.jpg
Stagiul de pregătire al sportivilor de la secția de fotbal Inter Petrila continuă cu programări ale câtorva partide amicale, menite să testeze atât pregătirea fizică înainte de returul campionatului cât și pregătirea tehnică a jucătorilor, accentul punându-se pe meciuri jucate în deplasare.

Prima întâlnire de acest gen se va desfășura la Bumbești-Jiu sâmbătă, 18 februarie, începând cu ora 11.00, având ca adversară echipa "Parângul" Bumbești-Jiu, echipă aflată pe poziția a patra în clasamentul gorjean al aceluiași eșalon.
***
De asemenea, conducerea tehnică de la Petrila a programat și în săptămânile următoare partide amicale de verificare astfel:

- sâmbătă, 25 februarie, la Vulcan în compania CSM "Mihai Viteazul" Vulcan (Liga 5 Hunedoara);

- sâmbătă, 4 martie, la Pui în compania "Măgura Pui" (Liga 5 Hunedoara), urmând ca să mai fie programată încă o întâlnire cu "Măgura Pui", la mijlocul săptămânii premergătoare acestei partide.
LICENȚA C UEFA
AJF Hunedoara in colaborare cu FRF organizează curs pentru obținerea licenței C UEFA. Cursul se va desfășura în perioada aprilie - iunie 2017.

"Reamintim cluburilor și asociaților sportive că începând cu ediția de campionat 2017 - 2018 nu vor mai putea avea antrenori decât cu licență A UEFA, B UEFA sau C UEFA", informează portalul AJF Hunedoara.

Înscrierile se fac în perioada 13.02.2017 - 31.03.2017 la sediul AJF Hunedoara.
Daniel P. Bolog - Info Petrila
15.02.17 06:38
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one