.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Fortza Inter Petrila, primul meci acasă, a doua victorie consecutivă

echipa.jpg
CS Inter Petrila a bifat al doilea succes consecutiv, în etapa cu numărul II a Campionatului Județean de Fotbal Hunedoara, în fața unei echipe Aurul Brad pretinsă la locurile fruntașe din Liga IV, reușind să performeze un rezultat excepțional de 4 - 1, în primul meci disputat acasă pe terenul Parângul din Lonea, după ce etapa trecută reușea să treacă de Retezatul Hațeg, într-o partidă dificilă în care victoria a venit la finalul ei.
Echipa pregătită de Adrian Câmpean a început partida de la Petrila în forță, nelăsând nicio șansă de pătrundere în careu a adversarilor, nici măcar pasele lungi nu au reușit să scape de apărarea petrileană, combinația fundașilor Agapi - Matei funcționând ca un zid.

Momentul înscrierii nici nu s-a lăsat mult așteptat. În minutul 10 al partidei demonstrând calitățile sale extraordinare de sportiv, proaspătul cooptat în echipa petrileană, Marian Filip, înscrie de la aproximativ 40 de metri de poarta lui Ilea, un gol absolut superb.

Partida de la Lonea avea să fie o demonstrație tehnică a jucătorilor Inter Petrila, o echipă mult mai bine plasată în teren având în permanență un joc al paselor precise lăsând Aurul Brad fără replici.
bocu.jpg
filip.jpg
Au urmat apoi mai multe ocazii ale petrilenilor rămase însă fără rezultat până în minutul 35 când pasa lui Robin Perșe îl găsește pe Iosif Kalai în fața porții și acesta înscrie un foarte frumos gol cu capul.

O combinație foarte reușită între cei doi sportivi petrileni, ca de altfel și 9 minute mai târziu, înainte de finalul primei reprize, același Kalai îl găsește în careu pe Alin Bocu, iar acesta înscrie calm, fără probleme, cel de-al treilea gol al partidei.
kalai.jpg
campean.jpg
Repriza a doua continuă în același fel pentru Inter Petrila iar după numai 10 minute de la start, foarte atent Alin Bocu, îi pasează lui Perșe fiind nemarcat în jumătatea adversă, acesta face o cursă în viteză spre poartă, portarul Ilea iese de pe spațiul porții la contra-atac, însă Perșe înscrie cu poarta goală.

Golul de onoare al Aurului Brad vine în min 60 al partidei, după o lovitură liberă directă de care beneficia Inter Petrila, aproape de careul Aurului Brad, majoritatea jucătorilor petrileni fiind în jumătatea adversă, mingea este respinsă puternic găsindu-l liber pe Ionuț Filipaș, acesta profită și înscrie.

Acesta fiind scorul final al partidei Inter Petrila - Aurul Brad, 4 - 1 (3 - 0).

Urmează o săptămână mai plină, Liga a IV -a având programate două etape. În etapa a treia, intermediară, miercuri începând cu ora 17,30, Inter Petrila va juca în deplasare la Gloria Proinstal Geoagiu (15,30 Juniori), iar duminică de la 11,30, acasă la Lonea va juca Universitatea Petroșani (9,30 Juniori).
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
12.09.17 08:27
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one