.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Cu un Haring de zile mari, Inter Petrila smulge un punct în deplasare la Șoimul Băița

HARING.jpg
Etapa cu numărul XIII din Liga 4 Hunedoara și-a închis porțile cu ultimele două meciuri din partea a doua, programate pentru duminică.
Cea mai așteptată partidă a etapei a fost cea de la Băița unde Șoimul Băița a întâlnit lidera clasamentului, Inter Petrila. Două echipe cu schimbări majore făcute în pauza competițională, ambele cu pretenții declarate la titlu, au afișat un meci foarte disputat iar scorul final a fost chiar unul pe măsură.

Foarte multe ocazii de a marca au fost de ambele părți însă, cele mai mari ocazii ratate au aparținut Șoimului. Beneficiind de două penalty-uri, câte unul în fiecare repriză, le ratează pe amândouă, unul nimerind bara transversală iar celălalt, de altfel și foarte controversat la adresa centralului Voica, a fost foarte bine intuit de portarul petrilean Haring. Partida s-a încheiat în forță cu scorul 0 - 0.

Inter Petrila este în continuare pe prima poziție în clasament, presiunea urmăritoarelor cu șanse reale fiind din ce în ce mai acerbă. Următoare partidă a petrilenilor se va disputa la Hațeg, în compania echipei Retezatul Hațeg.

Cel de-al doilea meci al părții a doua s-a disputat la Călan. Victoria Călan a învins Universitatea Petroșani cu scorul 2 - 0.
Rezultate și clasament Etapa XIII
REZ13-PROG14.jpg
CLAS13.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
02.04.17 23:30
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one