.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
mic-news.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

CS Inter Petrila își lărgește sfera activităților cu noi ramuri sportive (Video)

fotbal-tenis (2).jpg
Ultima ședință AGA din cadrul CS Inter Petrila a stabilit înființarea unor noi ramuri sportive care vor activa în cadrul clubului.

Una dintre acestea este secția de Fotbal - Tenis, sport care în anii trecuți a adus în marile competiții naționale și internaționale, performanțe competiționale deosebite, așa cum ne asigură Claudiu Stoica, viitorul antrenor al noii secții înființate.
***
La fel se dorește ca și de data aceasta să se obțină performanțe deosebite, în aceste zile făcându-se demersurile de înscriere în Federația Română de Fotbal - Tenis, urmând ca echipa nou formată să participe la întrecerile organizate de federație în calendarul competițional 2017, ne spune Constantin Ramașcanu, președintele secției de Fotbal - Tenis.
Chiar dacă încă se află în stadiul de înscriere, echipa condusă de Claudiu Stoica a început deja antrenamentele în Sala Sporturilor Constantin Brâncuși, momente de la care vă prezentăm câteva imagini în reportajul următor:
Video - Info Petrila
Realizator: Daniel Bolog
Info Petrila Sport, 2017
28.01.17 21:39
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one