.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Clubul Sportiv Inter Petrila a inaugurat o nouă ramură sportivă

20170622_154402.jpg
Este vorba de o secţie de atletism, unde va antrena profesor Nadia Buică. Sub îndrumarea acesteia se va afla o grupă de copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 11 ani, seniori între 18 şi 35 de ani, dar şi veterani trecuţi de 40 de ani. Tot aici îl vom regăsi şi pe maratonistul Ion Bârnea.
Preşedintele noii secții de atletism va fi Cristina Burcuţă, o altă sportivă pasionată de mişcare care, într-un timp relativ scurt, a obținut frumoase rezultate la concursuri renumite de profil, aceasta fiind și inițiatoarea proiectului sportiv de la CS Inter Petrila.

„Sunt foarte încântată de faptul că am reuşit să punem bazele aceste secţii sportive la Petrila. Cu siguranţă, vom participa şi la competiţii. Mulțumesc tuturor celor care și-au arătat sprijinul pentru deschiderea aceste secții și îmi doresc să facem aici performanțe deosebite. Îi aşteptăm pe cei dornici de mişcare să vină la noi la club”, a declarat Cristina Burcuţă.

La deschidere au fost prezenți mai mulți reprezentanți ai acestui sport din Valea Jiului precum și oficiali ai administrației locale și a CS Inter Petrila. 

„Această secţie este bine-venită, pentru că nu toată lumea joacă numai fotbal. Vrem să facem şi o secţie de biciclete montane, dar la nivel de amator. Sunt mulţi tineri cărora le place mişcarea la noi în oraş şi sunt convins că ei vor veni spre sport”, a  declarat preşedintele clubului, Eugen Duma.

„Totdeauna ne-am arătat deschiși în ceea ce privesc acțiunile sportive și mișcarea în orașul nostru, mai ales când este vorba de copii. Urez multe realizări și satisfacție și în această nouă ramură sportivă, binevenită pe plan local”, a declarat viceprimarul orașului, Dorin Curtean.
Aflați mai multe din video-reportaj:
Daniel P. Bolog
23.06.17 09:38
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one