.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Avram Iancu pornește duminică în ”Aventura Dunării”

sport-iancu.jpg
Avram Iancu, bibliotecarul din Petroșani care și-a asumat competiția curajului cu limitele rezistenței umane, se pregăteşte să înoate nu mai puțin de 2.860 de kilometri pe Dunăre, de la izvoarele acesteia din Munţii Pădurea Neagră (în Germania) și până în Portul Sulina (din Detla Dunării – România).
Aventura sportivă a temerarului petroșenean va dura nu mai puțin de 60 de zile continuu, perioadă în care el va parcurge înot o medie de 50 de kilometri şi 10 ore de efort în fiecare zi, pe cursul Dunării, fără costum de neopren.

În ultimul său antrenament oficial, Avram Iancu a parcurs într-un timp record 50 de kilometri pe cursul rîului Mureș, între localitățile Aurel Vlaicu și Deva.

Duminică 18 iunie 2017, la ora 11:00 este programat să aibă loc plecarea oficială a sportivului din Valea Jiului în aventura Dunării. Avram Iancu va porni chiar din fața Primăriei Petroșani, unde sunt așteptați toți cei care vor să-l încurajeze și să-l aplaude la plecarea în această spectaculoasă aventură în care va străbate înot 10 țări și 4 capitale europene, între 20 iunie 2017 şi 20 august 2017.
iancu-romania.jpg
Redactor - Tiberiu Vințan
18.06.17 13:49
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

banner-info-petrila.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one