.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Adrian Câmpean: Jucătorii de la Petrila au plăcerea de a juca fotbal!

2.-Adrian-Campean-17-ianuarie-pagina-11.jpg
Articol semnat:
Ovidiu Mănăstire - Mesagerul Hunedorean

Căpitanul şi antrenorul secund al liderului Ligii a IV-a Hunedoara, Inter Petrila, crede că gruparea de pe Jiul de Est este favorită la câştigarea campionatului, dorindu-şi promovarea în al treilea eşalon.

Experimentatul fotbalist spune că la acest nivel banii nu fac diferenţa între echipe, fotbalul jucându-se şi cu sufletul.
***
„Suntem un grup unit şi serios!”

Inter Petrila a avut o primă jumătate de campionat aproape perfectă şi este considerată principala favorită la câştigarea Ligii a IV-a la finalul sezonului 2016-2017.

Căpitan de echipă şi totodată antrenor secund la Inter Petrila, experimentatul fundaş Adrian Câmpean, 36 de ani, a găsit cauza jocului bun al liderului în toamna anului trecut.

„Am devenit un grup unit, mult mai serios la antrenamente şi rezultatele s-au văzut. Mai este jumătate de campionat, dar poziţia din clasament, rezultatele şi lotul experimentat pe care îl avem ne pune în postura de favoriţi”, a spus Câmpean.
Preluare - Mesagerul Hunedorean
Info Petrila - Sport
18.01.17 00:42
Bolog Petru Daniel
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one