.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
premiu.jpg
ajrp.jpg
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Radio Tradițional Petrila

Cântecele noastre se ascultă la Radio Tradițional Petrila. Un proiect media cu muzică populară dedicat tuturor românilor!
Acum în program LIVE
tradițional1.jpg
info-nou-petrila2.jpg
Cele mai bune melodii populare românești din toate zonele de folclor din România: Banat, Ardeal, Maramureș, Transilvania, Bucovina, Oltenia, Muntenia, Moldova și Dobrogea, le asculți în programul nostru Radio Tradițional Petrila.

Cele mai renumite albume, melodii care au făcut istorie, voci epice și nume celebre, pentru toți iubitorii de muzică populară românească.

La loc de cinste este și Valea Jiului, încărcată de tradiție și folclor prin comunitatea momârlanilor care o reprezintă.

AUDIȚIE PLĂCUTĂ!
Radio Traditional2.jpg
Dacă ți-a plăcut, lasă-ne aici un mesaj!
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android
Pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android în condiții optime aveți nevoie de aplicația VLC Media Player, aplicație pe care o puteți descărca din Google Play, accesând link-ul imaginii Android:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul:
RADIO TRADIȚIONAL PETRILA
drapel-radio-traditional.jpg
Mulțumim pentru că ne ești alături!
radio-traditional.jpg
Promo Radio Tradițional Petrila
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one