.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

Meniu

intrerupere_energie_electrica.jpg
Pentru lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, E – Distribuţie Banat anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor după programul indicat mai jos.
matei.jpg
Jucătorul cu valoare demonstrată la Inter Petrila, Bogdan Matei, a fost cooptat la formația fruntașă a seriei a patra din Liga a III -a, ACS Șirineasa, formație care joacă pe Stadionul Jiul Petroșani și va juca începând din returul campionatului de fotbal 2017 - 2018.
info-facebook.jpg
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg
 

Horoscopul de astăzi www.acvaria.com

angajari.jpg
AngajareElectric.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMO

scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă. Agenția ANSIRO TOUR vă poate oferi pachete pentru Crăciun și Revelion în țară și străinătate, dar și sejururi în întreaga lume pentru sezonul estival 2018. Informații și rezervări la telefon:
0254506047, 0726177272
number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
info-logo-cu-adresa.jpg
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
banner-info-petrila.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one